Mióta utoljára megemlékeztem a Valentin napi (luxusórás) készülődésről, (http://toronyoralanccal.blog.hu/2012/02/01/valentin_napira_chopard-tol_es_a_blacpain-tol), - vagyis az elmúlt egy hétben - be kellett látnom, micsoda avítt elképzeléseim vannak az dologról. Szívecskék, rózsaszínek és halk fehérek, cicamicás hangulat.... hát, nem. Most tehát - a tisztánlátás kedvéért - kiegészítem a témában született korai művemet ezzel,  itt:



Frederique Constant Black Beauty-ja  ugyancsak Valentin napi kreáció, ugyancsak nőknek és ugyancsak szép darab. Ritka, fekete gyöngyház számlap hófehér gyémántokkal - a kereten körbe és a számok helyén. Nem a piciócó fajta. A szív motívumtól azért a Black Beauty-nak sem sikerült leszakadnia: kettő is van rajta - összefonódva, egymásba gabalyodva (és igen, értjük az utalást...)  A szívecskék ugyanakkor betekintést engednek a finom mechanikus szerkezet működésébe is, ami nem akármilyen látvány, ha a kedves tudja értékelni.....

A legszebb a dologban azonban, hogy a Frederique Constant minden eladott Black Beauty után 50 dollárt adományoz különböző, szívvel kapcsolatos alapítványoknak. Valentin nap ide vagy, oda.

A bejegyzés trackback címe:

https://toronyoralanccal.blog.hu/api/trackback/id/tr244075577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása