Csak most, csak itt, csak önnek!


 

A luxusóra gyártók szelíden fogalmazva is utálják a netet. Sok bajuk van vele. Hogy csak a legnagyobbat említsük: a világhálón zajlik a hamisítványok szinte megzabolázhatatlan kereskedelme. (ld. http://toronyoralanccal.blog.hu/2010/07/01/amit_egy_hamisitonak_tudnia_kell_1, http://toronyoralanccal.blog.hu/2010/06/23/hamis_rolex_et_tessek_2)

Most azonban úgy tűnik, kezd olvadni a jég – legalábbis a Panerainál. Az olasz luxusmanufaktúra frissen dobta piacra a paneristi.com ihlette PAM 360-at. A paneristi.com a márka rajongóinak nem hivatalos netes fóruma. A kitartó kis közösség mostanra felbecsülhetetlen értékké vált a márka számára – a PAM 360 tehát afféle biccentés irányukba, de akár vehetjük komoly üzenetnek is a világ netes márkarajongói számára. Az óra ugyanis a paneristi.com fennállásának 10. évfordulójára készült, mindössze 300 példányban, és csakis ezen a site-on lehet hozzájutni. Ráadásul csak az aktív tagok vásárolhatják meg, (egy netes moderátoron keresztül) és még közülük is csak a kiválasztottak: a legrégebbi és legaktívabb tagok kapnak jogot arra, hogy magukénak tudhassák ezt a ritkaságot.

 

Ami pedig az órát illeti – nos, az megér egy kis virtuális sorállást. A hátlapjába természetesen bele van vésve a honlap címe, a Paneristi.com, az acél tok fekete, a számlap egyszerű, mondhatni  minimalista, amilyen egy Panerai csak lehet. Világos dohányszínű bőr szíj jár hozzá, ami elegáns kontrasztot alkot a fekete óratesttel.

Az ára úgy 6,700 dollár. De ez aligha jelent gondot a Panerai rajongói táborának.

A bejegyzés trackback címe:

https://toronyoralanccal.blog.hu/api/trackback/id/tr312212962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása