Anyja sem ismerné fel....

2010.09.01. 10:00

 

Egy Panerai, ami nem Panerai

 

Ez itt egy Panerai Heidi Klum csuklóján. Nem árt, ha ezt előre leszögezzük, mert szerintem nem nagyon jönne rá senki. Talán maga a gyártó sem ismerné fel benne saját Luminor Marina modelljét, mert bár az óra igazi, és a Panerai gyártotta, mégsem a Panerai gyártotta.

 

Köszönöm a türelmet, a tárgyra térek. Az óra nem hamisítvány, és – ha a gyémántokat leoperálnánk róla – bárki felismerhetné a szóban forgó modellt: acél tokkal, acél szíjjal. (kb.7-10 ezer dollár) Ez volt az „alap”, amelyre aztán az ügyes kezű ékszerész rászerelte a gyémántokat – több tízezer dollár értékben. Amerikai órabloggerek mesélik, hogy arrafelé nem ritkaság az ilyesféle "sufni tuning": nem kevesen turbóztatják fel drágakövekkel luxusóráikat. A cél: nehogymá' véletlenül belefussanak  egy ugyanolyan luxusórát viselő celebbe mondjuk, egy elegáns hollywoodi vagy New York-i partin. Halál kínos lenne!

 

Magáról a modellről – mármint a nem az óráról, hanem a nőről – egyébként köztudott, hogy nagy rajongója az ékkövekkel kirakott óráknak.

Nem először és minden bizonnyal nem utoljára kapták le őt ilyennel a karján.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://toronyoralanccal.blog.hu/api/trackback/id/tr512262094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása