Varangybőr a karon

 Becsszó, nem terveztem folytatásokban borzolni az idegeket, de valahogy mostanában összecsúsztak a lidérces alkotások.

(ld. http://toronyoralanccal.blog.hu/2010/10/07/meg_ilyen_ijesztot_vagy_inkabb_rondat)

Minden bizonnyal a halloween közeledte miatt. Ezt itt például direkt erre az alkalomra dobja piacra az Artya....

...egy pókkal a számlapján! (Nem él ugyan, de ez mit sem árt szépségének.) És még a mutatók is póklábhoz hasonlatosak... Ráadásul, a teljesség kedvéért – egy poént se szalasszunk el! – a szíja varangybőrből készült. Maga az acél óratok meg úgy néz ki, ahogy a cég legtöbb modellje: mint egy autóbaleset áldozata...autópályán, belső sávban ....juj. A svájci automata szerkezetnek azonban mindez vélhetően semmiség, hisz zavartalanul működik (bár erről nincsenek információim).

Ha netán a Halloween Spider Watch - ez az anyakönyvezett neve - nem eléggé hideglelős valakinek, akkor álljon itt még két hátborzongató információ:

1. - az ára úgy hétezer svájci frank körül van.

2. - a cég halálfejes és őrültensikoltozós változatokkal is szolgál a stabilabb idegzetűeknek ... 

( ... és a kiképzés hamarosan folytatódik. A következő posztban megismerkedünk majd a korlátozott példányszámú sütőtök luxusórával. Kevésbé randa ugyan, de igazi joly joker -  halloweenra és hálaadásra egyaránt eredeti megjelenést kölcsönöz gazdájának.)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://toronyoralanccal.blog.hu/api/trackback/id/tr272373481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása