A milliomos a mai világban már smafu. Az a kor, amikor ez még jelentett valamit -  leketyegett. Ha valaminek hiperszuperluxuspazarságát akarjuk érzékeltetni, használjuk a milliárdost. Annál is inkább, mert a luxusórák világában egy milliódolláros darab nem különösebb szenzáció. Vagyis a luxusórások már nem a milliomosokat, hanem a milliárdosokat célozzák meg, ha némi figyelemre tartanak igényt.

És való igaz: egy milliárdost minden bizonnyal érdekelne is a Corum Billionaire Tourbillon-ja. Még a számok is gyémántból vannak, kérem! Nem is beszélve persze, a többi felületről.... (valójában a Corum Romvlvs nevű modelljének egy kövekkel borított változata - ha "megkopasztjuk"). Ráérős órarajongók adatai szerint több mint kétszáz, méretes gyémánt lepi el az óratestet.

A tourbillon szerkezetből pedig tudni lehet, hogy nemcsak ékszerként, hanem időmérőként is virtuóz technikát képvisel. Összesen öt darab készül belőle. Az ára ismeretlen, de bárki engedje szabadon a fantáziáját, és tippeljen.

Na, annál többe lesz....!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://toronyoralanccal.blog.hu/api/trackback/id/tr922441117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása