A Carrera meg díjat nyert

 

Bocs, hogy már megint TAG Heuer, de úgy tűnik, az ő píárosai keverik legügyesebben a lapokat. Előálltak ugyanis egy TAG Heuer órával, melyet Leonardo Di Caprio-val közösen dizájnoltak a svájci órások. A számlapján ott is van a DiCaprio által támogatott NRCD (Natural Resources Defense Council) vagy a Green Cross logója. (Leo nagy környezetvédő, élére állt egy többmilliós zöldkampánynak, ahogy arról korábban már szó volt egyszer: http://toronyoralanccal.blog.hu/2010/06/03/bazeli_emlek) Így aztán a TAG Heuer Aquaracer Leonardo DiCaprio Edition minden eladott példánya után járó jogdíj egyenesen és teljes egészében a két környezetvédelmi szervezet számlájára megy.

 

A szándék nemes, az óra pompás, de azért ehelyt jegyezzük meg, hogy Leo sok ötletet nem invesztált a nevét viselő dizájnba: a TAG Heuer Aquaracer Leonardo DiCaprio Edition nem sokban különbözik a néhány héttel korábban piacra dobott TAG Heuer Aquaracer 500m All Black-től. Ha úgy tetszik, ugyanaz – zöldben.


P.S.: Azért nem minden píár. Ez itt például igazi egy friss hír: a TAG Heuer Carrera 1887 Chronograph nyerte az Év Órája 2010 címet a napokban, a genfi Grand Prix de l'Horlogerie-n az 5000 svájci frank alatti árkategóriában. A TAG Heuer az elmúlt 10 évben most hatodszor nyert díjat a svájci luxusóra ipar tekintélyes megmérettetésén.

A boldog győztes itt látható: http://new.tagheuer.hu/rovatok/kollekcio/carrera/nyito/car2110.ba0720/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://toronyoralanccal.blog.hu/api/trackback/id/tr272471793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása