A TAG Heuer a Meridiisttel úgy három éve merészkedett a mobilvilágba. Bár a siker nem volt egyértelmű, úgy tűnik, megtetszett a dolog: itt az új, adroidos Link Smart Phone. Állítólag mindent kibír – strapára találták ki. Aki jó ötezer dollárt költ egy telefonra, joggal várja el, hogy ne essen szét az első koccanásra, mint az olcsóbb, hétköznapi darabok. Ezért a pénzért minden mobil jól teszi, ha egy földindulást vagy repülőgép katasztrófát is túlél. És igen, a TAG Heuer állítja, hogy az új ketyere vízálló, ütésálló, légmentesen zárt, üvege pedig olyan, úgynevezett Gorilla Glass, aminek mibenlétéről a tanult blogger kollégákhoz hasonlóan gőzöm sincs. 

 

Maga a készülék jöhet acélból, 18 karátos aranyból illetve titániumból, a rátét lehet gumi, alligátor, bőr és ki tudja, még mi. Nem mellesleg mindent tud, amit csak kell (azt mondják), pedig a luxus telefonok általában meglehetősen „korlátoltak”. Plusz a TH ígéri, hogy hamarosan mindenféle izgalmasnál izgalmasabb dolgokat fejleszt rá.

Egyébiránt csinos is. Itt lehet nézelődni: https://www.youtube.com/watch?v=kMo1P60rwh8&feature=player_embedded

A bejegyzés trackback címe:

https://toronyoralanccal.blog.hu/api/trackback/id/tr253040821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása