Jó idők jönnek az Omega rajongókra, hamarosan mindenhol a kedvencet láthatják majd. A 2012-es londoni olimpia hivatalos időmérője az Omega (semmi meglepetés: a márka már huszonötödik alkalommal olimpiai időmérő). Az Omega pedig a napokban mutatta be az erre a különleges alkalomra, limitált példányszámban készülő Omega Seamaster 1948 Co-axial „London 2012”-t.

Az időtlen szépségű, nagyvonalúan egyszerű modellnek különleges történelmi vonatkozásai vannak, nem véletlenül szerepel a nevében az 1948-as szám, és nem véletlenül készül 1948 darab belőle. Egyrészt 1948-ban „született” az első Seamaster, másrészt  ekkor rendeztek legutóbb olimpiát a brit fővárosban, és harmadrészt – nem utolsósorban – akkor is az Omega volt a hivatalos időmérő. A számozott példányok acél tokkal készülnek, automaták, és 120 méterig vízállóak, és 6800 dollárba kerülnek.

Az Omega Seamaster 1948 Co-axial „London 2012” egyetlen gyenge pontja szerencsére a tok hátlapján van: az aranyba vésett, kissé esetlen olimpiai logo miatt nem kevesen dohognak. Mint látható, jó okkal...

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://toronyoralanccal.blog.hu/api/trackback/id/tr453154703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása