Luxusóra balkezeseknek

2011.09.15. 12:54


Már csak jó egy hét van hátra az Only Watch 2011 jótékonysági árverésig. Aki akart, nagyjából elő is rukkolt a külön erre az alkalomra készített egyedi luxusórákkal, minden márka dobott egy nagyot, de azért még erre a hétre is akadt meglepi: itt ez a Zenith például!


Méghozzá rögtön kettő, még ha egynek is számít.  Az El Primero kronográf, az első (a fotón) a hagyományos arany Captain Chronograph, a második a most bemutatott acél Pilot. Minden „fordítva” van rajtuk.  A két óra valójában egy, az Only Watch hagyományainak megfelelően minden márka egy, egyetlen példányban készült órával indulhat az árverésen. A Zenith úgy egyedi, hogy ezzel a kettővel indul, és a kettő együtt kerül kalapács alá.

(Lábjegyzet: a Scientific American szerint az emberek 5-35 százaléka balkezes. Kicsit talán nagy a tűrés, de annyit tudományos biztossággal megállapíthatunk, hogy biztos sokan vannak.... )



A bejegyzés trackback címe:

https://toronyoralanccal.blog.hu/api/trackback/id/tr673229300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása