Úgy tűnik, a TAG Heuer komolyan gondolja a telefon bizniszt. A nyáron már szó esett arról, hogy micsoda okostelefonnal állnak elő, és azon mi minden csodaság lesz.( http://toronyoralanccal.blog.hu/2011/07/05/jo_ez_nem_ora_telefon_de_tag_heuer)  Előálltak, mi több, már  Magyarországra is megérkezett a LINK. A csoda dolgok is megvannak – és állítólag lesznek még újak is.

Egy csaknem másfél milliós telefon.... Szívem szerint Kohn bácsit idézve mondanám, hogy ügyes. Viszont ha azt nézzük, mit tud, máris kicsit kevésbé "ügyes". Először is Kaspersky csomaggal jön: antivírus, tűzfal,"hol van a készülékem" funkció, ellopott készülék utasítása (pl. adatok törlése), új SIM kártya esetén, sms az eredeti számra az új kártyaszámmal..... stb) Mindez azonban nem szenzáció, más okostelefonokhoz extraként ugyan, de simán megvásárolható.

Viszont a SO APPS csak a LINK-é.  Lényege a következő:  az Android operációs rendszer  tulajdonosa  több mint 250.000 applikáció közül választhatja ki, amire igénye/szüksége/kedve van. Csakhogy ennyi programot végigmazsolázni, az újabb és újabb megjelenéseket figyelemmel követni, lehetetlen. A SO APPS ezt oldja meg a fontos embereknek (vö..LINK tulajdonosok): különféle kategóriákban összegyűjti a friss applikációkat, és területfüggően tálalja a kínálatot. Tehát a magyar felhasználók számára hasznos applikációra felhívja a figyelmet Magyarországon, de Hongkongban nem, és fordítva: nem terhel minket a kínaiak számára kifejlesztett programokkal. A kínálat persze rendszeresen frissül. 

Mindemellett természetesen változatlanul áll, amit induláskor ígértek: (ld. korábbi poszt) a Gorilla Glass, a földrengés, légi-  és világkatasztrófa állóság, az arany vagy  titánium tok és az aligátor borítás... ahogy a mellékelt ábra is mutatja.

Az okostelefonok királya: Tag Heuer LINK

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://toronyoralanccal.blog.hu/api/trackback/id/tr273368723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása