Árukapcsolás

 

Szó se róla, ügyesen csinálják! A Frederique Constant-nál minden bizonnyal egy aranykezű marketinges dolgozik össze egy ambiciózus pr-ossal - már megint a hírek élére kerültek. A múltkoriban azzal, hogy egy klasszikus yachttal boltoltak össze (http://toronyoralanccal.blog.hu/2010/07/04/luxusyachtra_luxusoraban), most meg egy szivaros céggel készülnek. A nagy dobás szeptember 22-én lesz, hol, máshol mint New York-ban, a Club Macanudo-ban. A Frederique Constant ugyanis a Cohibá-val közösen  piacra dob egy korlátozott példányszámú új luxusórát – humidorban. (Humidor: dohánytermékek (szivarpipadohány vagy cigaretta) tárolására szolgáló, állandó, általában 65–75% közötti relatív páratartalmat biztosító, fából, vagy bőrből készült doboz. Wikipédia. A biztonság kedvéért tegyük ezt ide zárójelben. Nem kizárt, hogy vagyunk néhányan, akik szeretjük a jó órákat, de távol áll tőlünk a szivarbiznisz. Bocs, fiúk..)

Az órák a férfias eleganciára gyúrókat veszik célba: tokjuk hosszúkás (stílusosan fogalmazva szivar alakú), számlapjuk elefántcsont színű, dohánybarna számokkal és kézzel varrott, dohánybarna borjúbőr szíjjal. A dobozt – anyakönyvezett nevén humidort – úgy alakították ki, hogy a 8-10 szivar mellett úriasan elférjen benne a ketyere is.

A „csomag” 188 példányban készül acélból (1,650 USD), és másik 188 példányban rózsarany borítással (1,750 USD).
Ennél többet szeptember 22-ig nem tudhatunk meg róla.

A bejegyzés trackback címe:

https://toronyoralanccal.blog.hu/api/trackback/id/tr52219480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása